De aanleiding voor sergewillemse.nl

Eerst even voorstellen

Pasfoto Serge

Ik ben Serge Willemse, geboren in 1963 te Utrecht.  Mijn hele leven ben ik al gek van muziek geweest en daarom is de website sergewillemse.nl grotendeels daaraan gewijd.
U treft zowel Nederlandstalige songteksten aan, maar ook voorbeelden (geluidsbestanden) die laten horen hoe deze teksten in een muzikale omlijsting zouden kunnen klinken.

Tevens is er een overzicht opgenomen “bandervaringen”, waarin een aantal bands waar ik in heb gespeeld worden voorgesteld. Mijn huidige band is Lily Was Here. Deze betreft een jazz-georiënteerd combo waarin, afgezien van Lilian van Tulder (zang) en Karel Stemmerik (percussie) , ook een jazz-gitarist zit die is afgestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam. Een bezetting dus waarmee het spelen en optreden iedere keer voor mij een waar feest is.

Ik heb Werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Pedagogisch Technische Hogeschool , Bedrijfskunde aan het Post Hoger Technisch Onderwijs en heb 20 jaar kickboksen aan de jeugd gegeven op Sportcentrum Van Asdonck in Breukelen. Ik ben dus zeker begaan met opgroeiende jeugd en heb veel affiniteit met pedagogie. Vandaar dat er op deze website ook een naar mijn mening lumineus idee staat vermeld voor de jeugd om zich ‘nooit meer te hoeven vervelen’. De leeftijdscategorie voor dit instrument is van 4 – 12 jaar.

Ik hoop dat de website sergewillemse.nl u inspireert op gebieden van:

  • teksten voor liedjes
  • composities
  • pedagogische uitdagingen en oplossingen.

Veel plezier toegewenst!

Serge Willemse